Ергенско парти

 

partybus, парти бус

Какво е ергенско парти?

Кога празнуваме ергенско парти?

Как да планираме оригинално ергенско парти?Незабравими емоции и спомени! Какво е ергенско парти?

Едва ли има някой който да не е чувал за ергенско парти. Разбира се корените на обичая се намират далеч от България, но послендите години стана доста модерно и тук да отбелязваме последните мигове "свобода" на бъдещите младоженците, преди денят на тяхната сватба.

Част от предбрачния ритуал или повод за още едно излизане с приятели без граници, ергенското парти е интернационално събитие, което повечето мъже приемат с лекота. Не случайно терминът се е превърал в ключова дума, която говори много сама по себе си. На тази тематика се пишат романи, създават се филми.

Традиционно развитие на едно ергенско парти започва с много алкохол, смях, танцьорки, стриптизьорки, алкохол, смях ... и обикновено завършва с махмурлук и бели петна. Няма лошо, стига купона да си е заслужавал. Едно незабравимо парти винаги може да бъде проведено, с повод или не. От Парти бус София предлагаме именно такова. Купонът е на колела и може да Ви отведе където поискате. Нашите автобуси предлагат всички удобства и екстри - DJ програма, бар, дискотечно осветление, момичета - танцьорки, момичета -стриптизьорки. Организирайте ергенско парти при нас. Незабравяйте някои важни правила:
- приятелки, годеници и техни приятелки не са най-добрата компания за едно ергенско парти.
- оставете оръжието и лошото настроение вкъщи;
- все пак алкохолът има своите "неочаквани" последици - внимавайте какво и колко консумирате;
- не си правете татуировки за спорта. На другия ден многооо ще съжалявате;
- снимки са желателни само през първия час от събитието, колкото да увековечите момента. Оставете другото в неизвестност за неприсъстващите. Няма жена, на която да й е приятно да види бъдещия си мъж в прегръдките на някоя неустоима мадама-стриптизьорка;
- експериментирайте, сега Ви е паднало.

Накратко едно ергенско парти в парти бус:Не забравяйте, че не на всеки му харесва парти-изненада със стриптизьорки, танцьорки и т.н. Желателно е да се допитате до младоженецът преди да вземете такова решение. Парти Бус предлага разнообразна програма, тя може да бъде по ваш образец и желание. Но каквото и да правите, удобното е, че няма как случайно да срещнете булката. Всичко остава зад вратите на автобуса.

Вижте нашите промо цени и пакетни услуги за Вашето ергенско парти

Кога празнуваме ергенско парти?

Малко преди големия ден ... около седмица, мъжката част от гостите на сватбата, заедно с младоженеца и близките му приятели се събират, за да отбележат последни ергенски мигове. Обикновено тези събирания са не по-малко значими от самата сватба. Ергенските и моминските партита се очакват с интерес от участниците, най-вече защото винаги присъства елементът на изненадата. Да, всички поканени се опитват да изненадат, зарадват и увековечат специалната вечер.Как да планираме оригинално ергенско парти? Направете вашето ергенско парти неповторимо!

Ние от Party Bus Sofia ще съдействаме с оригинални, екзотични идеи за Вашето ергенско парти. Участвали сме в редица такива и знаем добре какво ще хареса и какво не на бъдещия младоженец и приятелите му. Може да разчитате на нашия професионализъм

Колкото и банално да Ви се струва всичко, което стои зад термина "ергенско парти" винаги има изненади и оригинални идеи. Няма две еднакви ергенски партита в света! Помислете с какво може да разнообразите бъдещия младоженец и приятелите му!