Ергенско парти

Цените за наемането за целият автобус (за максимум 27човека) са следните:

Цени: от 20:30 до 05:00 - вечерни парти турове

- Дневен трансфер до летище

Цена дневни парти турове и трансфери летище 09:00 до 20:30

- 580 лв. за 1 час

- 800 лв. за 2 часа

- всеки следващ час - 220 лева

Цените са за територията на град София.


В цената влиза:

Цените са за град София.За други градове цената е по запитване

Допълнително се заплащат :
- алкохолни и безалкохолни напитки които се поръчват на бара от нашето меню в парти буса, както и искте lap dance (индивидуални танци в скута) от танцьорките

Допълнителна опция по желание:
- Ако искате допълнително 1 стриптизьорка (общо 3) е 160 лева
- Ако искате допълнително 2 стриптизьорки (общо 4) е 280 лева

 

partybus, парти бус

Какво е ергенско парти?

Кога празнуваме ергенско парти?

Как да планираме оригинално ергенско парти?Незабравими емоции и спомени! Какво е ергенско парти?

Едва ли има някой който да не е чувал за ергенско парти. Разбира се корените на обичая се намират далеч от България, но послендите години стана доста модерно и тук да отбелязваме последните мигове "свобода" на бъдещите младоженците, преди денят на тяхната сватба.

Част от предбрачния ритуал или повод за още едно излизане с приятели без граници, ергенското парти е интернационално събитие, което повечето мъже приемат с лекота. Не случайно терминът се е превърал в ключова дума, която говори много сама по себе си. На тази тематика се пишат романи, създават се филми.

Традиционно развитие на едно ергенско парти започва с много алкохол, смях, танцьорки, стриптизьорки, алкохол, смях ... и обикновено завършва с махмурлук и бели петна. Няма лошо, стига купона да си е заслужавал. Едно незабравимо парти винаги може да бъде проведено, с повод или не. От Парти бус София предлагаме именно такова. Купонът е на колела и може да Ви отведе където поискате. Нашите автобуси предлагат всички удобства и екстри - DJ програма, бар, дискотечно осветление, момичета - танцьорки, момичета -стриптизьорки. Организирайте ергенско парти при нас. Незабравяйте някои важни правила:
- приятелки, годеници и техни приятелки не са най-добрата компания за едно ергенско парти.
- оставете оръжието и лошото настроение вкъщи;
- все пак алкохолът има своите "неочаквани" последици - внимавайте какво и колко консумирате;
- не си правете татуировки за спорта. На другия ден многооо ще съжалявате;
- снимки са желателни само през първия час от събитието, колкото да увековечите момента. Оставете другото в неизвестност за неприсъстващите. Няма жена, на която да й е приятно да види бъдещия си мъж в прегръдките на някоя неустоима мадама-стриптизьорка;
- експериментирайте, сега Ви е паднало.

Накратко едно ергенско парти в парти бус:Не забравяйте, че не на всеки му харесва парти-изненада със стриптизьорки, танцьорки и т.н. Желателно е да се допитате до младоженецът преди да вземете такова решение. Парти Бус предлага разнообразна програма, тя може да бъде по ваш образец и желание. Но каквото и да правите, удобното е, че няма как случайно да срещнете булката. Всичко остава зад вратите на автобуса.

Кога празнуваме ергенско парти?

Малко преди големия ден ... около седмица, мъжката част от гостите на сватбата, заедно с младоженеца и близките му приятели се събират, за да отбележат последни ергенски мигове. Обикновено тези събирания са не по-малко значими от самата сватба. Ергенските и моминските партита се очакват с интерес от участниците, най-вече защото винаги присъства елементът на изненадата. Да, всички поканени се опитват да изненадат, зарадват и увековечат специалната вечер.Как да планираме оригинално ергенско парти? Направете вашето ергенско парти неповторимо!

Ние от Party Bus Sofia ще съдействаме с оригинални, екзотични идеи за Вашето ергенско парти. Участвали сме в редица такива и знаем добре какво ще хареса и какво не на бъдещия младоженец и приятелите му. Може да разчитате на нашия професионализъм

Колкото и банално да Ви се струва всичко, което стои зад термина "ергенско парти" винаги има изненади и оригинални идеи. Няма две еднакви ергенски партита в света! Помислете с какво може да разнообразите бъдещия младоженец и приятелите му!