Моминско парти

Цените за наемането за целият автобус (за максимум 27човека) са следните:

Цени: от 20:30 до 05:00 - вечерни парти турове

- Цена дневни парти турове

от 09:00 до 19:30

- 580 лв. за 1 час

- 800 лв. за 2 часа

- всеки следващ час - 220 лева

Цените са за територията на град София.


В цената влиза:

Цените са за град София. За други градове цената е по запитване

Допълнително се заплащат :
- алкохолни и безалкохолни напитки които се поръчват на бара от нашето меню в парти буса

Допълнителна опция по желание:
- DJ - 90 лева
- Стриптизьор - 250лв. 15-20 шоу. (има опция да си поръчате от нас както и вие да си поканите)

 

partybus, парти бус

Моминско парти в Парти Бус София!

Важните предсватбени моменти... Не само ергенското парти заслужава внимание, не само с него се изчерпват опциите за забавление преди сключването на брак!

Моминското парти, като традиция и изпълнение е не по-малко популярно в развитите страни и в България. В днешно време девойките също значт интересни и оригинални начини да се забавляват и да изненадат бъдещата булка. Наемането на стриптизьор е сравнително банална постъпка, и булката го очаква и гостите. Бъдете креативни! Парти бус София е отлично решение за търсещите оригиналност и нетрадиционност. Това е автобус-бар-дискотека, който е резервиран само за Вас и вашите гости. Може да Ви отведе до всяка точка. Не е нужно да запазвате маса в ресторант, после в бар, после ... кой знае къде. Цялата концепция на партито може да се осъществи в парти буса. Ние разполагаме с алкохолен бар, DJ и професионално музикално озвучение, парти светлини и декори ... и ако решите красиви танцьори могат да доукрасят събитието. Организаирайте на време тази незабравима моминска вечер.

Отпуснете се и се забавлявайте!

Едно доста забавно моминско парти в парти бус



Какви оригинални идеи може да предложим? Музика по ваш избор (може би любимата на бъдещата булка), интересни коктейли, шотове или изикани напитки - по предварителна поръчка, интимни танци с професионални стриптизьори в романтична обстановка - само за вас! Украса, програма, DJ, маршрут и други могат да бъдат договорени допълнително. Парти бус София - телефон за резервации: +359 885 79 66 13
Всички ваши лични идеи за игри и забавления могат да бъдат съчетани. Има много интересни и тематични идеи, който вероятно ще Ви дойдат на ум. Ако не - потърсете в интернет - вече е пълно с оригинални идеи, магазини и продукти за моминско парти.